Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας για επίσκεψη Ζαχαράκη στη Θήβα

Η επίσκεψη Ζαχαράκη στη Θήβα δε μας εκπλήσσει. Πλέον το θράσος των κυβερνητικών στελεχών είναι αδιανόητο, που ιδιαίτερα μετά την ψήφιση του νέου δικαστικού χάρτη και το κλείσιμο του Πρωτοδικείου Θηβών, επιμένουν για ψηφοθηρικούς λόγους να επισκέπτονται τη Θήβα. 

Αναμέναμε, παρ’ όλα αυτά, ως Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής για την παραμονή του Πρωτοδικείου στη Θήβα, τον κύριο Δήμαρχο να αρνείται κάθε συνάντηση με τα στελέχη της Κυβέρνησης. 

Αντ’ αυτού συναντήθηκε, προχθές σε κλειστη σύσκεψη με βιομηχάνους την κ. Μιχαηλίδου, σήμερα με την κυρία Ζαχαράκη και πριν από κάποιες ημέρες με άλλα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, υποψηφίους για τις Ευρωεκλογές. 

Το θέμα δε θα ξεχαστεί, το Πρωτοδικείο άδικα ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΗΚΕ για την Θήβα και θα πρέπει να το αντιληφθούν οι κύριοι και οι κυρίες της Κυβέρνησης. 

Από μεριάς μας, επίσης, πρέπει να σταματήσει και το “παραμύθι” της θεσμικής συνάντησης. Είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, τα γαλάζια παιδιά, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ!!!

Φυσικά, ο Βουλευτής της ΝΔ αφού ψήφισε το δικαστικό χάρτη, συνοδεύει όλα τα στελέχη κανονικά και η ΔΕΕΠ Βοιωτίας έχει μείνει ακόμα και σήμερα, στην έκπληξη της ανακοίνωσης του πεζοδρομίου του κου Βορίδη. 

Ούτε προσχηματικά η ΔΕΕΠ Βοιωτίας στον ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΑΣ. 

ΜΗΔΕΝ και αδράνεια.

Τέλος, όπως και οι πολίτες της Θήβας αναμένουμε (και δεν ξεχνάμε), τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση του Πρωτοδικείου, από τους Αντιδημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Θηβαίων, που τις εξήγγειλαν πομποδώς στα Δημοτικά Συμβούλια.

Σχετικά

Μία άποψη για το “Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Θήβας για επίσκεψη Ζαχαράκη στη Θήβα”

  1. Θηβαίος Πολιτης

    Δήμαρχος, βουλευτής Ν.Δ. Βοιωτίας ακατάλληλοι, ανύπαρκτοι!Και τους ανεχόμαστε!Άξιοι της μοίρας μας…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα